Mezze

Meze / Mezze

 1. PATATE TË SKUQURA

  2.90

  FRIED POTATOES

 2. ONION RINGS

  3.00

 3. NACHOS ME KAÇKAVALL

  2.50

  CHEESE NACHOS

 4. NACHOS vendum

  5.40

  VENDUM NACHOS

 5. KËPURDHA TË SKUQURA

  3.50

  FRIED MUSHROOMS

 6. CHICKEN FINGERS

  5.50

 7. KRAHË PULE MEKSIKAN

  5.50

  MEXICAN CHICKEN WINGS

  Djegës / Spicy
 8. GILICA /SARDELE TIGANI

  4.00

  FRIED SPARTS

 9. Karkaleca me hudhër,gjalpë & limon

  6.90

  SHRIMPS IN GARLIC BUTTER LEMON SAUCE

 10. Kungulleshka me djath

  3.60

  ZUCCHINI CROQUETTES

 11. Calamari Rings

  4.50

  Kalamari të fërguara / Fried Calamari Rings

 12. DJATHË ME SUSAM DHE MJALTË

  4.00

  SESAME CRUSTED CHEESE WITH HONEY

 13. PJATË DJATHRASH

  6.50

  CHEESE PLATTER

 14. PICA MEZZE

  4.90

 15. PEPERONI PICA

  4.40

  SPICY PEPPERONI PIZZA

  Djegës / Spicy
 16. MEZE E FTOFTË

  6.90

  COLD MEZZE (2-3 per.)
  (Cheese, Prosciutto, Sausage, Olives, White Cheese)

 17. MEZE VIçI

  9.00

  Steak MEZE (2-3 Per.)
  (Ramstek, Patate, Perime, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce)

 18. MIX MEZE

  8.30

  MIZ MEZZE (2-3 Per.)
  (Chicken Finger, Sesame Cheese, Potatoes, Prosciutto, Olives, Cheese)

 19. BIFTEK MEZE

  14.90

  BEEF STEAK MEZZE (2-3 PER.)

 20. VENDUM MEZE (4 PER.)

  22.90

  Vendum Mezze (4 Per.)
  Biftek, Ramstek, File pule, Qofte, Patate, Pernime të ndryshme, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce
  (Steak, Rumpsteak, Chicken Fillet, Beef, Potatoes, Vegetables)

 21. ALL IN MEZE (4 Per.)

  19.90

  ALL IN MEZZE (4-6 PER.)
  (Peperoni Pizza, Chicken Fingers, Zucchini Croquettes, Mexican Chicken Wings, Onion Rings, Cheese, Prosciutto)
  (Peperoni pica, Chicken Fingers, Kungulleshka me djath, Krahë pule meksikane, Onion Rings, Përshut, Patate, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce)