SANDWICH & FAJITAS

 1. VEGETARIAN

  2.80

  (Perime, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  ( Vegetables, Cheese, green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 2. PËRSHUTË / Prosciutto

  2.90

  (Përshutë, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  ( Prosciutto , Cheese, green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 3. PULE / Chicken

  3.20

  (Mish Pule, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  (Chicken, Cheese, Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 4. Pulë Mix / Chicken Mix

  3.30

  (Pulë e bluar, Mayosouce, Karrot, Misër, Patate)
  (Ground Chicken, Mayosouce, Carrot, Corn, Potatoes)

 5. TUNA

  3.40

  (Tuna, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  (Tuna , Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 6. Club Sandwich

  3.50

  (Përshut, Përshut e tymosur, Cheddar Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Mayosouce, Patate)
  ( Prosciutto , Smoked Prosciutto, Cheddar Cheese, Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Mayosouce, Potato Wedges)

 7. Viçi / Steak

  3.90

  (Ramstek, Kërpudha, Qepë, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce dhe Patate)
  (Rump Steak, Mushroom, Onions, Olives, Jalapeno, Mayosouce and Patato Wedges)

 8. Fajitas PULE / Chicken Fajitas

  3.30

  (Mish Pule, Perime, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Ullinjë, Jalapeno dhe Patate)
  (Chicken, Vegetables, Cheese, Green Salad, Olives, Jalapeno and Patato Wedges)

 9. FAJITAS VIçI / Beef Fajitas

  3.50

  (Mish Viçi, Perime, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Ullinjë, Jalapeno dhe Patate)
  (Beef, Vegetables, Cheese, Green Salad, Olives, Jalapeno and Patato Wedges)