Meze / Mezze

 1. PATATE TË SKUQURA

  3.30

  FRIED POTATOES

 2. ONION RINGS

  3.50

 3. KËPURDHA TË SKUQURA

  4.00

  FRIED MUSHROOMS

 4. CHICKEN FINGERS

  5.90

 5. KRAHË PULE MEKSIKAN

  5.90

  MEXICAN CHICKEN WINGS

  Djegës / Spicy
 6. DJATHË ME SUSAM DHE MJALTË

  4.50

  SESAME CRUSTED CHEESE WITH HONEY

 7. PJATË DJATHRASH

  7.50

  CHEESE PLATTER

 8. PICA MEZZE

  5.20

 9. PEPERONI PICA

  4.80

  SPICY PEPPERONI PIZZA

  Djegës / Spicy
 10. MEZE E FTOFTË

  7.50

  COLD MEZZE (2-3 per.)
  (Cheese, Prosciutto, Sausage, Olives, White Cheese)

 11. MEZE VIçI

  9.90

  Steak MEZE (2-3 Per.)
  (Ramstek, Patate, Perime, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce)

 12. MIX MEZE

  9.90

  MIZ MEZZE (2-3 Per.)
  (Chicken Finger, Sesame Cheese, Potatoes, Prosciutto, Olives, Cheese)

 13. BIFTEK MEZE

  14.90

  BEEF STEAK MEZZE (2-3 PER.)

 14. VENDUM MEZE (4 PER.)

  23.90

  Vendum Mezze (4 Per.)
  Biftek, Ramstek, File pule, Qofte, Patate, Pernime të ndryshme, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce
  (Steak, Rumpsteak, Chicken Fillet, Beef, Potatoes, Vegetables)

 15. ALL IN MEZE (4 Per.)

  21.90

  ALL IN MEZZE (4-6 PER.)
  (Peperoni Pizza, Chicken Fingers, Zucchini Croquettes, Mexican Chicken Wings, Onion Rings, Cheese, Prosciutto)
  (Peperoni pica, Chicken Fingers, Kungulleshka me djath, Krahë pule meksikane, Onion Rings, Përshut, Patate, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce)