MËNGJESI / BREAKFAST

 1. Supë dite

  1.50

  SOUP OF THE DAY

 2. Tost me mjaltë dhe gjalpë

  1.90

  HONEY-BUTTER TOAST
  Butter, honey, jam

 3. Bukë me vezë me djath dhe ajvar

  2.30

  FRENCH TOAST
  Cheese, ajvar and cheese cream sauce

 4. LLOKUMA

  2.50

  (Djath, Ajvar, Lëng Shtëpie)
  FRIED DOUGH
  Cheese, ajvar and cheese cream souce

 5. OMLET VENDUM

  2.70

  Përshut, Suxhuk dhe Kërpudha
  Prosciutto, Sausage and Mushrooms 

 6. Vezë n’sy me mish t’thatë dhe djath

  2.70

  FRIED EGGS
  Prosciutto and Cheese

 7. Vezë të tundura me spinaq

  2.80

  SCRAMBLED EGGS WITH SPINACH
  Eggs, Spinach, Mushrooms, Cherry tomato

 8. Sanduiç OMLET

  2.90

  SANDWICH OMLETTE
  Eggs, Cheese, Rucola, Red beans