All

 1. SHNICËLL VIENEZE / Viennese Schnitzel

  4.80

  (Pulë, Perime të fërguara, Patate)
  (Chicken, Fried Vegetables, Potatoes)

 2. PULË KËRRI / Chicken Curry

  4.70

  (Pulë, Salcë Kërri, Oriz)
  (Chicken, Curry Sauce, Rice)

 3. FILE PULE / Chicken Fillet

  4.80

  (File pule, Perime të fërguara)
  (Chicken, fried vegetables)

 4. GJOKS PULE / Chicken Breast

  4.90

  (Gjoks Pule, Spec i kuq, Oriz, Salcë Domatesh)
  (Chicken Breast, Red Pepper, Rice, Tomato Sauce)

 5. TAVE PULE / Chicken Casserole

  4.90

  (Copëza Pule, Perime të ndryshme, Salcë Domatesh)
  (Chicken Pieces, Vegetables, Tomato Sauce)

 6. Pulë \ Chicken Sweet & Chilli

  5.50

  (Copëza Pule, Oriz, Karrotë, Susam)
  (Chicken Pieces, Rice, Carrot, Sesame)

  Djegës / Spicy
 7. TAVE VIçI / Beef Casserole

  5.90

  (Copëza Ramsteku, Perime të ndryshme, Salcë Domatesh)
  (Beef, Various Vegetables, Tomato Sauce)

 8. Straganof Pule

  4.90

  (Copëza Pule, Kërpudha, Sos kremi, Oriz)
  (Chicken, Rice, Mushrooms, Cream Sauce)

 9. Stroganof viçi / beef Stroganof

  5.90

  (Ramstek, Kërpudha, Sos kremi, Oriz)
  (Rumpsteak, Mushrooms, Cream Sauce, Rice)

 10. Frikando

  7.90

  (Frikando Viçi, Patate, Sos)
  (Beef Frikando, Potatoes, Sauce)

 11. RAMSTEK

  9.90

  (Ramstek, Patate)
  (Rumpsteak, Potatoes)

 12. Supë dite

  1.50

  SOUP OF THE DAY

 13. Tost me mjaltë dhe gjalpë

  1.90

  HONEY-BUTTER TOAST
  Butter, honey, jam

 14. Bukë me vezë me djath dhe ajvar

  2.30

  FRENCH TOAST
  Cheese, ajvar and cheese cream sauce

 15. LLOKUMA

  2.50

  (Djath, Ajvar, Lëng Shtëpie)
  FRIED DOUGH
  Cheese, ajvar and cheese cream souce

 16. Përzier / Mix

  2.50

  (Sallatë e gjelbër,Rukola, Domate, Tranguj, Spec i gjelbër, Spec i kuq, Ullinjë)
  (Green Salad, Rukola, Tomato, Cucumber, Green Pepper, Red Pepper, Olives)

 17. MARGARITA

  3.50

  (Sos i domateve, Djath)
  (Tomato Sauce, Cheese)

 18. VEGETARIAN

  3.90

  (Sos i Domateve, Djathë, Perime, Kërpudha)
  (Tomato Sauce, Cheese, Vegetables, Mushrooms)

 19. PËRSHUTË / Prosciutto

  4.50

  (Sos i Domateve, Djathë, Përshutë)
  (Tomato Sauce, Cheese, Prosciutto)

 20. OMLET VENDUM

  2.70

  Përshut, Suxhuk dhe Kërpudha
  Prosciutto, Sausage and Mushrooms 

 21. Vezë n’sy me mish t’thatë dhe djath

  2.70

  FRIED EGGS
  Prosciutto and Cheese

 22. Vendum

  2.80

  (Domate, Tranguj, Spec i gjelbër, Spec i kuq, Qepë e kuqe, Djath,Ullinjë)
  (Tomato, Cucumber, Green Pepper, Red pepper, Red Onions, Chesse, Olives)

 23. Vezë të tundura me spinaq

  2.80

  SCRAMBLED EGGS WITH SPINACH
  Eggs, Spinach, Mushrooms, Cherry tomato

 24. Ceasar

  3.50

  (Copëza pule, Sallatë e gjelbër, Rukola, Crutons, Domatini, Parmezan, Dressing Cesar)
  (Chicken, Green Sallad, Rukola, Tomato, Crutons, Parmesan, Dressing Cesar)

 25. Pule / Chicken

  3.50

  (Copëza pule, Sallatë e gjelbër, Rukola, Domatini, Tranguj, Misër,Karrotë, Ullinjë,Dressing)
  (Chicken, Green Sallad, Rukola, Cherry Tomato, Cucumber, Corn, Carrot, Olives, Dressing)

 26. RUKOLA

  3.80

  (Rukola, Domatini, Kërpudha, Djath Parmezan, Arra, Balsamico)
  (Rukola, Cherry Tomato, Mushrooms, Parmesan cheese, Nuts, Balsamic)

 27. Tuna

  3.80

  (Tuna, Sallatë e gjelbër, Rukola, Domatini, Tranguj, Qepë të kuqe, Ullinjë)
  (Tuna, Green Sallad, Rukola, Cherry Tomato, Cucumber, Red Onions, Olives, dresing)

 28. VIçI / Beef

  3.90

  (Ramstek, Sallatë e gjelbër, Rukola, Domatini, Tranguj, Misër, Karrotë, Ullinjë, Dressing)
  ((Rump Steak, Green Sallad, Rukola, Cherry Tomato, Cucumber, Corn, Carrot, Olives, Dressing)

 29. Sanduiç OMLET

  2.90

  SANDWICH OMLETTE
  Eggs, Cheese, Rucola, Red beans

 30. VEGETARIAN

  2.80

  (Perime, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  ( Vegetables, Cheese, green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 31. PËRSHUTË / Prosciutto

  2.90

  (Përshutë, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  ( Prosciutto , Cheese, green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 32. PULE / Chicken

  3.20

  (Mish Pule, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  (Chicken, Cheese, Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 33. TUNA

  3.40

  (Tuna, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  (Tuna , Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 34. Pulë Mix / Chicken Mix

  3.30

  (Pulë e bluar, Mayosouce, Karrot, Misër, Patate)
  (Ground Chicken, Mayosouce, Carrot, Corn, Potatoes)

 35. Club Sandwich

  3.50

  (Përshut, Përshut e tymosur, Cheddar Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Mayosouce, Patate)
  ( Prosciutto , Smoked Prosciutto, Cheddar Cheese, Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Mayosouce, Potato Wedges)

 36. Viçi / Steak

  3.90

  (Ramstek, Kërpudha, Qepë, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce dhe Patate)
  (Rump Steak, Mushroom, Onions, Olives, Jalapeno, Mayosouce and Patato Wedges)

 37. Fajitas PULE / Chicken Fajitas

  3.30

  (Mish Pule, Perime, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Ullinjë, Jalapeno dhe Patate)
  (Chicken, Vegetables, Cheese, Green Salad, Olives, Jalapeno and Patato Wedges)

 38. FAJITAS VIçI / Beef Fajitas

  3.50

  (Mish Viçi, Perime, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Ullinjë, Jalapeno dhe Patate)
  (Beef, Vegetables, Cheese, Green Salad, Olives, Jalapeno and Patato Wedges)

 39. Peperoni

  4.60

  (Sos i Domateve, Djathë, Suxhuk)
  (Tomato Sauce, Cheese, Sausage)

 40. Tuna

  4.80

  (Sos i Domateve, Djathë, Tuna, Qepë e kuqe)
  (Tomato Sauce, Cheese, Tuna, Red Onion)

 41. Vendum

  4.90

  (Sos i Domateve, Djathë, Përshutë, Suxhuk, Kërpudha)
  (Tomato Sauce, Cheese, Prosciutto, Sausage, Mushrooms)

 42. ARABIATA

  3.50

 43. BOLOGNESE

  3.80

 44. CARBONARA

  3.50

 45. PULE DHE KËRPURDHA NË TAVË

  3.80

  CHICKEN AND MUSHROOMS

 46. SPINAQ DHE DJATH

  3.50

  SPINACH AND CHEESE

 47. Burger pule / Chicken Burger

  3.20

  (Qofte Pule, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Domate, Tranguj,
  Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate të fërguara)
  (Chicken patty, Cheese, Green Salad, Tomatoes,
  Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce and Patato Wedges)

 48. Burger Viçi / Beef Burger

  3.50

  (Qofte Viçi, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Domate, Tranguj,
  Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce dhe Patate të fërguara)
  (Beef patty, Cheese, Green Salad, Tomatoes, Cucumbers,
  Potatoes, Olives, Jalapeno, Mayosouce and Patato Wedges)

 49. PATATE TË SKUQURA

  2.90

  FRIED POTATOES

 50. ONION RINGS

  3.00

 51. NACHOS ME KAÇKAVALL

  2.50

  CHEESE NACHOS

 52. NACHOS vendum

  5.40

  VENDUM NACHOS

 53. KËPURDHA TË SKUQURA

  3.50

  FRIED MUSHROOMS

 54. CHICKEN FINGERS

  5.50

 55. KRAHË PULE MEKSIKAN

  5.50

  MEXICAN CHICKEN WINGS

  Djegës / Spicy
 56. GILICA /SARDELE TIGANI

  4.00

  FRIED SPARTS

 57. Karkaleca me hudhër,gjalpë & limon

  6.90

  SHRIMPS IN GARLIC BUTTER LEMON SAUCE

 58. Kungulleshka me djath

  3.60

  ZUCCHINI CROQUETTES

 59. Calamari Rings

  4.50

  Kalamari të fërguara / Fried Calamari Rings

 60. DJATHË ME SUSAM DHE MJALTË

  4.00

  SESAME CRUSTED CHEESE WITH HONEY

 61. PJATË DJATHRASH

  6.50

  CHEESE PLATTER

 62. PICA MEZZE

  4.90

 63. PEPERONI PICA

  4.40

  SPICY PEPPERONI PIZZA

  Djegës / Spicy
 64. MEZE E FTOFTË

  6.90

  COLD MEZZE (2-3 per.)
  (Cheese, Prosciutto, Sausage, Olives, White Cheese)

 65. MEZE VIçI

  9.00

  Steak MEZE (2-3 Per.)
  (Ramstek, Patate, Perime, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce)

 66. MIX MEZE

  8.30

  MIZ MEZZE (2-3 Per.)
  (Chicken Finger, Sesame Cheese, Potatoes, Prosciutto, Olives, Cheese)

 67. BIFTEK MEZE

  14.90

  BEEF STEAK MEZZE (2-3 PER.)

 68. VENDUM MEZE (4 PER.)

  22.90

  Vendum Mezze (4 Per.)
  Biftek, Ramstek, File pule, Qofte, Patate, Pernime të ndryshme, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce
  (Steak, Rumpsteak, Chicken Fillet, Beef, Potatoes, Vegetables)

 69. ALL IN MEZE (4 Per.)

  19.90

  ALL IN MEZZE (4-6 PER.)
  (Peperoni Pizza, Chicken Fingers, Zucchini Croquettes, Mexican Chicken Wings, Onion Rings, Cheese, Prosciutto)
  (Peperoni pica, Chicken Fingers, Kungulleshka me djath, Krahë pule meksikane, Onion Rings, Përshut, Patate, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce)

 70. SOS DJEGËS I SHPISË

  0.3

  HOMEMADE RED HOT SAUCE

 71. MAJO SOS I BARDHË

  0.3

  MAYO WHITE SAUCE

 72. ULLINJË + FAFARONA

  0.3

  OLIVES + CHILIES

 73. SOS KËRPURDHAVE

  0.5

  CREMY MUSHROOM SAUCE

 74. DJATH

  0.5

  EXTRA CHEESE

 75. Extra sos djegës ”Vendum’

  0.5

  Extra chilly sauce ”Vendum’

  Extra Djegës / Extra HOT
 76. përshut e tymosur / Smoked Prosciutto & Rukola

  5.50

  (Sos i Domateve, Djathë, Parmezan, Përshutë e tymosur, Rukola)
  (Tomato Sauce, Cheese, Parmesan, Smoked Prosciutto, Rukola)

 77. Tagliateli me perime / with Vegetables…

  3.90

  (Tagliateli Shtëpie, Perime, Salcë domatesh)
  (Homemade Tagliateli, Vegetables, Tomato Sauce)

 78. Tagliateli me spinaq / with spinach

  4.20

  (Tagliateli, Spinaq, Djath, Salcë kremi)
  (Tagliateli, Spinach, Cheese, Cream Sauce)

 79. Tagliateli pule / with Chicken

  4.80

  Chicken tagliatelle
  (Mish pule, Kërpudha, Salcë kremi)

 80. Tagliateli viçi / with Beef

  5.20

  (Tagliateli, Ramstek, Spec i kuq, Kërpudha, Salcë domatesh)
  (Tagliateli, Rumpsteak, Red Pepper, Mushrooms, Cream Sauce)

 81. Tagliateli me fruta deti / with Seafood

  6.50

  (Tagliateli, Fruta deti, Salcë domatesh)
  (Tagliatelle, Seafood, Tomato Sauce)

 82. Ravioli Shtëpie / Homemade Ravioli

  5.20

  (Spinaq, Djathë, Rikota)
  (Spinach, Cheese, Ricotta)

 83. Rizoto me Perime / Vegetable Risotto

  3.90

  Risotto with VEGETABLES

 84. Rizotot pulë / Chicken Rissoto

  4.50

  RISOTTO CHICKEN WITH VEGETABLES

 85. Rizoto VIçI / Beef Risotto

  4.90

  BEEF WITH VEGETABLES
  Oriz, Ramstek, Perime, Kërpudha, Salcë domatesh

 86. BIFTEK / Beef Steak

  14.90

  (Biftek, perime të fërguara)
  (Steak, Fried Vegetable)

 87. Apple Pie Cake

  2.50

 88. Cheese Cake

  2.50