Menu

MËNGJESI / BREAKFAST

 1. Supë dite

  1.50

  SOUP OF THE DAY

 2. Tost me mjaltë dhe gjalpë

  1.90

  HONEY-BUTTER TOAST
  Butter, honey, jam

 3. Bukë me vezë me djath dhe ajvar

  2.30

  FRENCH TOAST
  Cheese, ajvar and cheese cream sauce

 4. LLOKUMA

  2.50

  (Djath, Ajvar, Lëng Shtëpie)
  FRIED DOUGH
  Cheese, ajvar and cheese cream souce

 5. OMLET VENDUM

  2.70

  Përshut, Suxhuk dhe Kërpudha
  Prosciutto, Sausage and Mushrooms 

 6. Vezë n’sy me mish t’thatë dhe djath

  2.70

  FRIED EGGS
  Prosciutto and Cheese

 7. Vezë të tundura me spinaq

  2.80

  SCRAMBLED EGGS WITH SPINACH
  Eggs, Spinach, Mushrooms, Cherry tomato

 8. Sanduiç OMLET

  2.90

  SANDWICH OMLETTE
  Eggs, Cheese, Rucola, Red beans

SALLATA / SALADS

 1. Përzier / Mix

  2.50

  (Sallatë e gjelbër,Rukola, Domate, Tranguj, Spec i gjelbër, Spec i kuq, Ullinjë)
  (Green Salad, Rukola, Tomato, Cucumber, Green Pepper, Red Pepper, Olives)

 2. Vendum

  2.80

  (Domate, Tranguj, Spec i gjelbër, Spec i kuq, Qepë e kuqe, Djath,Ullinjë)
  (Tomato, Cucumber, Green Pepper, Red pepper, Red Onions, Chesse, Olives)

 3. Ceasar

  3.50

  (Copëza pule, Sallatë e gjelbër, Rukola, Crutons, Domatini, Parmezan, Dressing Cesar)
  (Chicken, Green Sallad, Rukola, Tomato, Crutons, Parmesan, Dressing Cesar)

 4. Pule / Chicken

  3.50

  (Copëza pule, Sallatë e gjelbër, Rukola, Domatini, Tranguj, Misër,Karrotë, Ullinjë,Dressing)
  (Chicken, Green Sallad, Rukola, Cherry Tomato, Cucumber, Corn, Carrot, Olives, Dressing)

 5. RUKOLA

  3.80

  (Rukola, Domatini, Kërpudha, Djath Parmezan, Arra, Balsamico)
  (Rukola, Cherry Tomato, Mushrooms, Parmesan cheese, Nuts, Balsamic)

 6. Tuna

  3.80

  (Tuna, Sallatë e gjelbër, Rukola, Domatini, Tranguj, Qepë të kuqe, Ullinjë)
  (Tuna, Green Sallad, Rukola, Cherry Tomato, Cucumber, Red Onions, Olives, dresing)

 7. VIçI / Beef

  3.90

  (Ramstek, Sallatë e gjelbër, Rukola, Domatini, Tranguj, Misër, Karrotë, Ullinjë, Dressing)
  ((Rump Steak, Green Sallad, Rukola, Cherry Tomato, Cucumber, Corn, Carrot, Olives, Dressing)

Pica / Pizza

 1. MARGARITA

  3.50

  (Sos i domateve, Djath)
  (Tomato Sauce, Cheese)

 2. VEGETARIAN

  3.90

  (Sos i Domateve, Djathë, Perime, Kërpudha)
  (Tomato Sauce, Cheese, Vegetables, Mushrooms)

 3. PËRSHUTË / Prosciutto

  4.50

  (Sos i Domateve, Djathë, Përshutë)
  (Tomato Sauce, Cheese, Prosciutto)

 4. Peperoni

  4.60

  (Sos i Domateve, Djathë, Suxhuk)
  (Tomato Sauce, Cheese, Sausage)

 5. Tuna

  4.80

  (Sos i Domateve, Djathë, Tuna, Qepë e kuqe)
  (Tomato Sauce, Cheese, Tuna, Red Onion)

 6. Vendum

  4.90

  (Sos i Domateve, Djathë, Përshutë, Suxhuk, Kërpudha)
  (Tomato Sauce, Cheese, Prosciutto, Sausage, Mushrooms)

 7. përshut e tymosur / Smoked Prosciutto & Rukola

  5.50

  (Sos i Domateve, Djathë, Parmezan, Përshutë e tymosur, Rukola)
  (Tomato Sauce, Cheese, Parmesan, Smoked Prosciutto, Rukola)

SANDWICH & FAJITAS

 1. VEGETARIAN

  2.80

  (Perime, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  ( Vegetables, Cheese, green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 2. PËRSHUTË / Prosciutto

  2.90

  (Përshutë, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  ( Prosciutto , Cheese, green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 3. PULE / Chicken

  3.20

  (Mish Pule, Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  (Chicken, Cheese, Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 4. Pulë Mix / Chicken Mix

  3.30

  (Pulë e bluar, Mayosouce, Karrot, Misër, Patate)
  (Ground Chicken, Mayosouce, Carrot, Corn, Potatoes)

 5. TUNA

  3.40

  (Tuna, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate)
  (Tuna , Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce, Potato Wedges)

 6. Club Sandwich

  3.50

  (Përshut, Përshut e tymosur, Cheddar Djath, Sallatë e gjelbër, Domate, Tranguj, Ullinjë, Mayosouce, Patate)
  ( Prosciutto , Smoked Prosciutto, Cheddar Cheese, Green Sallad, Tomato, Cucumbers, Olives, Mayosouce, Potato Wedges)

 7. Viçi / Steak

  3.90

  (Ramstek, Kërpudha, Qepë, Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce dhe Patate)
  (Rump Steak, Mushroom, Onions, Olives, Jalapeno, Mayosouce and Patato Wedges)

 8. Fajitas PULE / Chicken Fajitas

  3.30

  (Mish Pule, Perime, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Ullinjë, Jalapeno dhe Patate)
  (Chicken, Vegetables, Cheese, Green Salad, Olives, Jalapeno and Patato Wedges)

 9. FAJITAS VIçI / Beef Fajitas

  3.50

  (Mish Viçi, Perime, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Ullinjë, Jalapeno dhe Patate)
  (Beef, Vegetables, Cheese, Green Salad, Olives, Jalapeno and Patato Wedges)

Pasta shtëpie & Rizoto / Homemade Pasta & Risotto

 1. Tagliateli me perime / with Vegetables…

  3.90

  (Tagliateli Shtëpie, Perime, Salcë domatesh)
  (Homemade Tagliateli, Vegetables, Tomato Sauce)

 2. Tagliateli me spinaq / with spinach

  4.20

  (Tagliateli, Spinaq, Djath, Salcë kremi)
  (Tagliateli, Spinach, Cheese, Cream Sauce)

 3. Tagliateli pule / with Chicken

  4.80

  Chicken tagliatelle
  (Mish pule, Kërpudha, Salcë kremi)

 4. Tagliateli viçi / with Beef

  5.20

  (Tagliateli, Ramstek, Spec i kuq, Kërpudha, Salcë domatesh)
  (Tagliateli, Rumpsteak, Red Pepper, Mushrooms, Cream Sauce)

 5. Tagliateli me fruta deti / with Seafood

  6.50

  (Tagliateli, Fruta deti, Salcë domatesh)
  (Tagliatelle, Seafood, Tomato Sauce)

 6. Ravioli Shtëpie / Homemade Ravioli

  5.20

  (Spinaq, Djathë, Rikota)
  (Spinach, Cheese, Ricotta)

 7. Rizoto me Perime / Vegetable Risotto

  3.90

  Risotto with VEGETABLES

 8. Rizotot pulë / Chicken Rissoto

  4.50

  RISOTTO CHICKEN WITH VEGETABLES

 9. Rizoto VIçI / Beef Risotto

  4.90

  BEEF WITH VEGETABLES
  Oriz, Ramstek, Perime, Kërpudha, Salcë domatesh

Hamburger

 1. Burger pule / Chicken Burger

  3.20

  (Qofte Pule, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Domate, Tranguj,
  Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce, Patate të fërguara)
  (Chicken patty, Cheese, Green Salad, Tomatoes,
  Cucumbers, Olives, Jalapeno, Mayosouce and Patato Wedges)

 2. Burger Viçi / Beef Burger

  3.50

  (Qofte Viçi, Djathë, Sallatë e gjelbërt, Domate, Tranguj,
  Ullinjë, Jalapeno, Mayosouce dhe Patate të fërguara)
  (Beef patty, Cheese, Green Salad, Tomatoes, Cucumbers,
  Potatoes, Olives, Jalapeno, Mayosouce and Patato Wedges)

PJATA KRYESORE / MAIN DISH

 1. SHNICËLL VIENEZE / Viennese Schnitzel

  4.80

  (Pulë, Perime të fërguara, Patate)
  (Chicken, Fried Vegetables, Potatoes)

 2. PULË KËRRI / Chicken Curry

  4.70

  (Pulë, Salcë Kërri, Oriz)
  (Chicken, Curry Sauce, Rice)

 3. FILE PULE / Chicken Fillet

  4.80

  (File pule, Perime të fërguara)
  (Chicken, fried vegetables)

 4. GJOKS PULE / Chicken Breast

  4.90

  (Gjoks Pule, Spec i kuq, Oriz, Salcë Domatesh)
  (Chicken Breast, Red Pepper, Rice, Tomato Sauce)

 5. TAVE PULE / Chicken Casserole

  4.90

  (Copëza Pule, Perime të ndryshme, Salcë Domatesh)
  (Chicken Pieces, Vegetables, Tomato Sauce)

 6. Pulë \ Chicken Sweet & Chilli

  5.50

  (Copëza Pule, Oriz, Karrotë, Susam)
  (Chicken Pieces, Rice, Carrot, Sesame)

  Djegës / Spicy
 7. TAVE VIçI / Beef Casserole

  5.90

  (Copëza Ramsteku, Perime të ndryshme, Salcë Domatesh)
  (Beef, Various Vegetables, Tomato Sauce)

 8. Straganof Pule

  4.90

  (Copëza Pule, Kërpudha, Sos kremi, Oriz)
  (Chicken, Rice, Mushrooms, Cream Sauce)

 9. Stroganof viçi / beef Stroganof

  5.90

  (Ramstek, Kërpudha, Sos kremi, Oriz)
  (Rumpsteak, Mushrooms, Cream Sauce, Rice)

 10. Frikando

  7.90

  (Frikando Viçi, Patate, Sos)
  (Beef Frikando, Potatoes, Sauce)

 11. RAMSTEK

  9.90

  (Ramstek, Patate)
  (Rumpsteak, Potatoes)

 12. BIFTEK / Beef Steak

  14.90

  (Biftek, perime të fërguara)
  (Steak, Fried Vegetable)

Desserts

 1. Apple Pie Cake

  2.50

 2. Cheese Cake

  2.50

extras

 1. SOS DJEGËS I SHPISË

  0.3

  HOMEMADE RED HOT SAUCE

 2. MAJO SOS I BARDHË

  0.3

  MAYO WHITE SAUCE

 3. ULLINJË + FAFARONA

  0.3

  OLIVES + CHILIES

 4. SOS KËRPURDHAVE

  0.5

  CREMY MUSHROOM SAUCE

 5. DJATH

  0.5

  EXTRA CHEESE

 6. Extra sos djegës ”Vendum’

  0.5

  Extra chilly sauce ”Vendum’

  Extra Djegës / Extra HOT